Kungsmarksskolan 8E
Grupp 3

Basket med år 4!

Vi spelade basket med 4orna på Munkedalsskolan och fick saft av hemköp och vi ska redovisa hur det gick. Det vi ville uppnå med våran aktivitet var att barnen skulle få komma ut och ha kul samt få smaka på saften ifrån Hemköp.

Vår första tanke var fotboll eller basket. Det slutade med basket och det var bra. Tack vare hemköp fick vi lite ordning på barnen när dom fick saft.  

Det roligaste med att genomföra aktiviteten var att alla var med och deltog. Det var roligt att vi fick mycket saft. Vi arbetade med att förbättra hälsan och rörelsen i vår kommun. Vi valde att spela just basket för vi tyckte att det var viktigt att barnen får komma ut och röra på sig samt att vi tycker att miljön ute är väldigt vacker. Sedan var det skönt att vara ute. Under tiden vi spelade bjöd vi på saft ifrån våra egna sponsor Hemköp.  

Det var en ganska ung målgrupp så det var lite svårt att få alla att lyssna. Men efter ett tag fungerade allt bra och alla hade kul. Barnens lärare fick hjälpa oss lite att styra upp det också. Och hemköp hjälpte oss att få törstsläckande saft som alla tyckte var väldigt god. 

Dom hade mycket kul och i slutet så utvärderade vi lekarna med barnen och alla upplevde det väldigt kul och alla var nöjda. Det barnen tyckte var bäst var saften ifrån Hemköp. End det här var vår upplevelse av denna uppgift. Det var kul och vi hoppas på att göra detta fler gånger.